2017. április 11., kedd

Francúzsko je Mathieu Bastareaud začať proti Anglicku vo Svetovom pohári warm-up

France urobili 12 zmien za odvetnom zápase s Anglickom v Paríži v sobotu večer s Mathieu Bastareaud návrate do stredu rozkaz pripojiť medzery stred podporuje England využívané na Twickenham poslednej weekend.Anthony Watson oslňuje do Anglicka Svetového pohára rozcvičenie up víťazstvo nad Francúzskom čítajte viac

The full-back Scott Spedding, druhá rada Yoann Maestri a No8 Louis Picamoles sú jediní preživší z tímu, ktorý začal u Twickenham, ale na rozdiel od svojho Anglicka náprotivok Stuart Lancaster Philippe Saint-André nebol razil najsilnejší tím v predstihu nedeľného svetového pohára policajnom hlásení.

zrejme to nevie a zvolil svoj štvrtý fly-polo vicu v čo najväčšom počte zápasov.Frédéric Michalak je uvedený ešte ďalšie šance na No10, partnerstvo Sébastien Tillous-Borde na svoje prvé vystúpenie od júna minulého roka. Predný rad je ten, ktorý vystupoval proti Írsku vlani vo februári, zápas, ktorý videl v druhom rade Pascal Pape citovaný pre kneeing James Heaslip a následne zakázaný po dobu 10 týždňov.

Pape sa vráti v sobotu na svojej prvej skúšky, pretože suspenzie a že povedie stranu v neprítomnosti Thierry Dusautoir, ktorý sa očakáva, že až sa vráti zo zranenia nohy proti Škótsku dňa 5. septembra, finálna warm-up pred svetového pohára.

Saint-André povedal: "Naše polovičná chrbát [Morgan Parra a François Trinh-Duc] šlo dobre na Twickenham.Michalak a Tillous-Borde sú zvyknutí hrať vedľa seba a budeme hľadať pre nich inšpiráciou pre tím. K dispozícii bude krok nahor na intenzite tento víkend a budeme musieť uistiť, že tentoraz sme n eumožňujú Anglicka, aby sa čo najviac line-prestávky. "

Seven tímu začal záverečný zápas six Nations vlani v marci, kedy Tillous-Borde a krídlo Noa Nakaitaci boli medzi svojimi piatimi vyskúšať strelcov v 55-35 porážke pri Twickenham. Iba Picamoles, ktorý bol zranený, a Michalak nebol súčasťou kampane na šiestich národov.

Saint-André zvolil silnejšie späť divízii, ako minulý týždeň.. Wesley Fofana partneri Bastareaud v centre a Yohann Huget, ktorý strelil dva pokusy proti Anglicku v roku 2014 šiestich národov, sa nachádza na pravom krídle

Bastareaud povedal: "Len víťazstvo je prijateľný v sobotu. Musíme vyhrať. Anglicko patrí medzi obľúbené Svetového pohára a oni prinesú svoje najsilnejšou stranou do Paríža. ich bitie by bolo úspechom, taký, ktorý by nám dôveru ísť do turnaja. "

Michalak povedal France potrebné na zabezpečenie väčšou hrozbou než za minulý týždeň. "Svorka išla dobre na Twickenham, ale urobili sme niekoľko chýb v našej úpravou. Musíme sa dostať toto právo a ide o to aj tých najmenších detailov.Zlepšujeme a štatistiky ukazujú, že sme na úrovni medzinárodný tím "France tím čeliť Anglicku

S Spedding. Y Huget, M Bastareaud, W Fofana, N Nakaitaci; F Michalak, S Tillous-Borde; E Ben Arous, G Guirado, R Slimani, P Pape (kapitán), Y Maestri, D chúli, B Le Roux, L Picamoles.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése