2017. április 11., kedd

Andy Murray očakáva nečakané od Nick Kyrgios na US Open

Na Andy Murray, o osem rokov starší a čakajú na príchod svojho prvého dieťaťa, soundtrack k svojmu životu Teraz je sladký a upokojujúce uspávanka, snáď skôr než rapper Drake, ktorého hudba Kyrgios raz hravo vinu za neho stráca zhoda.

Ale Murray chápe lepšie ako väčšina kmeňa byť mladý, známy a vadilo.Bol to tak trochu ako, že sám kedysi. - bez, možno je ostrý okraj Kyrgios priniesla umenie bytia celebrity mládežou

V utorok tu na najhlasnejší turnaja v tenise, budú robiť hudbu spoločne zrejme pod svetlami na vylepšenom štadióne Arthura Asha, na čo určite bude najzábavnejšie prvom kole zápas v roku 2015 US Open.

s Kyrgios je tiež očak� �vať neočakávané, hovorí Murray mladého muža, ktorý strávi nasledujúcich šesť mesiacov - ale nie na tomto turnaji -worrying okolo pozastaveného jemné a jednomesačné zákazu visí nad stavky na Betclic hlavou pre tých indiscrete slová šeptom blízkosti Montrealu mikrofónu pri Stan Wawrinka.Maturer Andy Murray nastaví jemu myseľ s novými prioritami na predvečer US Open čítajte viac

Murray a Kyrgios hrali trikrát a zakaždým bol prekabátil The Prodigy od Canberra.Ale ako vždy, Murray však nepripúšťa nič ako samozrejmosť. Zrejme bude viac nervózny ako Kyrgios, ktorý prináša takmer hypnotický vzduch k jeho malátny hry.

"Každý zápas je nový zápas," hovorí Murray. "Môžete si samozrejme poučiť z predchádzajúcich zápasov a uvidíme, čo všetko fungovalo a čo všetko nie, ale on by mohol prísť a robiť niečo úplne iné proti mne tentoraz, takže musím byť pripravený na to.

"je to celkom nepredvídateľný hráč, takže je potrebné očakávať, že keď idete na ihrisku. Som hral dobre proti nemu trikrát sme hrali.

"som hral dobré stretnutie, ale je to najlepší hráč.Zrejme práve prišiel o siatie tu a som si istý, že bude jedným z najlepších hráčov v tomto prípade v najbližších niekoľkých rokoch.

"On rád hrá na veľkých etapách. Že je miesto, kde on hral svoj najlepší tenis za jeho celú kariéru. V minulom roku vyhrali len jeden alebo dva zápasy mimo zabuchne; Tento rok jeho výsledky boli v rozpore, ale v zabuchne, on robil štvrťroku, v Austrálii, hral som ho v treťom kole na francúzsky a na Wimbledone, bol blízko k dosiahnutiu štvrtiny tam znova. Takže by som ho očakávať, že bude pripravený. Dostáva sa sám vyhodil pre veľké akcie. "

Všetky láskavé slová svedomito zaznamenal, ale nie je pochýb o tom to je zápas naložený s úzkosťou n a oboch stranách siete.Spadnúť na prvej prekážke a Murray by sa hodil do strmhlavým sklamanie; win a Kyrgios je poháňané ešte o krok ďalej do rovnakého štvrťroku žrebovania ako Wawrinka.

Murray, keď sa chvályhodne pochopiť dilemu Kyrgios vybudovalo pre seba s jeho svieži asides a kypiaci neľúbosť orgánu , Facebook Twitter Pinterest austrálsky tenista Nick Kyrgios sane súpera, svetová jednotka 5 Stan Wawrinka, mid-match na Rodgers pohára v Montreale, povedal som mu, že chlapík hráč mal, udrel priateľku '

Na otázku, prečo sa zdalo sa, že to podporuje Austrália najznámejšie športové sprostý, Murray odpovie: "nie je to o tom, že sa vyslovila.Je to mladý chlapec a všetci robíme chyby. Každý, kto je tu nahrávanie to, keď im bolo 19, 20 urobil niektoré zlé veci a robil chyby.

"Pre neho to stane pred milióny ľudí, a ja myslím, že je to zle, veľa veci, ktoré urobil, ale myslím, že je ešte mladý ch lap a ľudia dospievajú, vyrastajú v rôznych rýchlostiach. Nie každý je presne to isté. Každý je iný. Bude sa učiť.

"Nemyslím si, že je to zlý človek. Nemyslím si, že je to zlý človek vôbec. Je to neuveriteľne talentovaný chlap s veľkým potenciálom. Že to bude okolo hornej časti hry na chvíľu.Myslím, že trochu trpezlivosti, je dôležité, pokiaľ ide o Nicka, pretože to nie je ľahké vyrastať v centre pozornosti. Nie je to ľahké "

To opakovanie zdôraznil subtílny bod :. Murray bol tam, možno nie s megafónom (alebo ružové slúchadlá), ale nesie ťažobu očakávania národa, keď jasne nepripravený na to. Kedysi bol mumlanie teenager sám, ale ako zdôraznil, čo sa naučil v žiary žiare médií, a to so sebou nesie tieto očakávania oveľa viac zručne teraz, než to urobil, keď vyrastal na verejnosti.


< p> Takže, kto vyhrá? Murray. Bez ohľadu na potenciál Kyrgios hre, to je Murray, ktorý získal zlatú olympijskú medailu a dve Slamy, prvý z nich sa pred tromi rokmi tu.Je Murray, ktorý nebol v tomto roku klesol sadu proti Kyrgios vo víťazstvo na Rogers Cup v Kanade vlani a Australian Open a francúzštiny.

Kyrgios mal zlý späť v Melbourne, a ak nie je lakeť v Paríži, takže to sú oprávnené ospravedlnenia za to, že správne v boji. Murray je úplne fit a potom, čo porazil Novak Djokovic v Montreale a dosiahnutí semifinále v Cincinnati, že je spokojný s jeho hrou.

"Vzal som si pár dní voľno po Cincinnati," hovorí. "Včera som cvičil off-site a budúci pár dní budem tu tréning. Nerobím veľa dlhých relácií.Robím kratšie, presnejšiu prácu, pretože mám pocit, že som urobil dosť práce v posledných niekoľkých týždňoch a ja potrebujem, aby mi hra pripravení na začiatku akcie. "

Betclic-Vyzdvihnúť svoj bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése