2017. szeptember 13., szerda

A cseh asztali tenisz legendái szórakoztatják a közönséget és a riválisokat

Tregler támadt, és a Pan páciense türelmesen visszatért a labdákba. Panský hosszú ideig tartó cserét elérve elért a szívéhez, de sikerült egy gimnasztikus csillagot készítenie az asztalnál, mielőtt az ellenfele visszavette a labdát. A TTC Ostrava és a TK Praha ping-pong asztalok DTC-ja az utolsó sorozatban mutatkozott be. Ostrava nyert 4: 1. Tomáš Tregler a Milan Orlowský és Jindřich Panský ellen játszott, mindketten legyőzték a 3: 0-at. Elismerte, hogy az ilyen ikonokkal való játék csak szerencsétlen volt.

"De talán Jindra-val edzett, amikor El Nino Prágában játszottam. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy felerősödik velük szemben, még ha kicsit exponenciálisan is.Nagy öröm volt a közönségnek, "mondta Tregler. A meccs előtt Panskyt arra ösztönözték, hog y ne legyőzzék, amikor a világbajnokságra jelölték, mint edző. - Egy kicsit fenyegetnem kellett Henry-t - nevetett Tregler. Szóval félt? - Talán ha három nullát kap. - Pansky elmosolyodott -, tényleg nem tudtam megnyerni őt…De legális vagyok. A teljesítmény valahol máshol van. "Pavlovsky párbaj a 26 éves Pan elveszett 1: 3-cal. "A Pinec nem profi módon játszik, mint más srácok, szóval ez sokkal szórakoztatóbb számomra. Természetesen nyerni akarok, de nyilvánvaló, hogy Jindra még mindig jó formában és nagyon bet365 ingyen fogadások jól játszik "- mondta Lukáš Pavlovský.Hozzátette, hogy ismerte Panskit az elmúlt években.


„Amikor én voltam Cheb, így már egymás ellen felvette a nagy ligák, de mindegy, örülök, hogy már bet365 fizetési módok href="http://www.dafont.com/profile.php?user=1005070">bet365 fogadási bónuszt versenyzett az első osztályban."

KT Prága Orlowským, kastély és egyéb korábbi képviselője Peter Javůrkem új játékosok az extra-bajnokságban. De ami a tapasztalatot illeti…"Igen, sokat vagyunk az elején, de nem játszik" - mondta Milan Orlowski. "Ez egy erős verseny számunkra, ezt korábban tudtuk. Nyolc mančaftů számunkra nem játszható, de az utolsó négy, igen „.

alatt cserék Orlovvski mondta többször, hogy ez lassú…azt hittem, ironikus. "A játék természetesen különbözik az előzőtől, amikor biztonságot játszik, cserék.Ma hatalmas üteme van "- mondta Milan Orlowski. "Én játszom a topspin, azt hiszem, a labda nem repül, és az ellenfelem megadja nekem. A játék sokkal agresszívabb, és különösen mindkét oldalról, a forhendu és a bekhed. Ez sokat változ ott, így Jindra hátrányban van a bekhendjével. A fiatal fiúk élesen játszanak jobbra, balról. Tempo itt valahol máshol. "

Szóval, Henry Pansky-nek még bek bekerülnie kell? - Meglátjuk - nevetett bet365 sport fogadás online bet365 kifizetés módok Milan Orlowski. "Talán a közönség szórakoztatta, jó cserék történtek."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése