2017. április 14., péntek

Bulharskí vzpierači dostať Rio 2016 zákaz oproti rozšírenému dopingu

bulharskí vzpierači bude chýbať v budúcom roku olympijských hier po riadiacim orgánom v oblasti športu zakázaná atlétmi svojej krajiny nasledujúce vysoký počet dopingových prípadov, to povedal v piatok.

"Vzhľadom na osobitnú antidopingovej politiky pre Rio 2016 EB [Výkonná rada] potvrdila, že Bulharsko nie je spôsobilý na účasť v nadchádzajúcich olympijských hier, "povedal Medzinárodná vzpieračská federácia.

v marci osem mužských zdviháky, vrátane troch európskych majstrov, a tri samice atléti, pozitívne testovaný na zakázaný steroid stanozolol na anabolický výcvikovom tábore pre majstrovstvá Európy v Tbilisi, Georgia.Dr Michele Ferrari naria dené, aby stáli pred súdom v biatlone dopingového vyšetrovania Čítajte viac

bývalý majster Európy Demir Demirev, 2014 európski šampióni Ivan Markov a Ivaylo Filev a žena vzpierač Milka Maneva boli tiež zakázané za podobné trestné činy.

Bulgarian vzpieranie utrpela opakované rozpaky kvôli úloh Prípady ping a národný orgán bol dočasne zbavený svojej licencie v roku 2009.O rok skôr, bulharskí vzpierači Prvý prepásol najväčšia udalosť na svojom športovom kalendári po balkánske krajiny stiahla svoj tím pred 2008 olympijských hier v Pekingu, kedy 11 členov zlyhal dopingové testy.

Bulharsko povesť bola tiež pošpinená at the 2000 olympijských hier v Sydney, kde sa tím zbavený troch zlatých medailí a poslaný domov v hanbe po pozitívnej drogové testy.IWF tiež rozhodla stiahnuť jednu z Rumunska kvóte zdvihákov pre hry nasledujúcich niekoľko pozitívnych testov pre športovcov v krajine počas kva lifikačného obdobia, to povedal.

Tieto zákazy prísť uprostred high-profil dopovanie škandál Russian atletické pretekári s federáciu krajiny, pozastavená súčasne s jeho antidopingová agentúra a drogy-testovacie laboratórium.Sankcie sú súčasťou záťahu na drogové podvodov v Rusku nasledujúcej správy špeciálnej komisie Svetová antidopingová agentúra, ktorá vystavený rozsiahle štátom podporovaný doping.

V správe Podrobné zakrývanie, úplatky zatajiť pozitívne testy likvidáciu vzoriek a dôkazov štátnych bezpečnostných služieb, tajnej dohody s atletickú federáciou s cieľom uľahčiť podvádzanie.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése