2017. április 12., szerda

Anglicko byť priamejšie, hovorí Stuart Lancaster po Fidži ľaknutie

Stuart Lancaster pripustil, Anglicko bude "musieť byť lepší", ak sú, aby sa zabránilo strate do Walesu vo svojom kľúčovom bazén svietidlo budúci týždeň. Zmeny jeho štartovací balíček je teraz výrazne je to možné, s Lancaster hľadajú priamejšie dopredu snahu u Twickenham budúcu sobotu.

Aj keď sa vedenie boli obrovsky uľavilo zabezpečiť try bonusový bod za Billyho Vunipola posledný-gasp skóre, sú znepokojení nedostatkom dynamiky v hre Anglicka. "Musíme sa zlepšiť, nie je pochýb o tom," povedal tréner. "Budeme sa musieť pozrieť na niekoľko oblastí,…sme nedostali toľko čistej set kusu loptu tak, ako chceme, a Fidži boli v členení veľmi konkurencieschopn� �. Musíme byť priamejšie, aby som bol úprimný.Boli sme príliš bočné v prvom polroku, a to najmä po prvých 20 minútach. Musíme sa tiež pozrieť na niektoré z správnosť nášho rozhodovania pri zrútení. "Dvaja Mike Brown sa snaží pomôcť nervy Anglicka poraziť Fidži vo Svetovom pohári otvárač Viac

Lancaster trval na tom nikdy nebol strach o Anglicku strate, aj keď Fidži uzavreté počas siedmich bodov. "Nebolo to najkrajšie pozície bude dovnútra, ale bola som vždy presvedčený, že hráči boli pod kontrolou. Nemyslím si, že by nás niekedy naozaj pokazilo defenzívne. Ale keby sme boli ponúknuté štyri pokusy a bonusový bod pred zápasom som absolútne si ho vziať.Nebudeme jediný tím Fiji spôsobí problémy v tomto turnaji. "

Fijian tréner John McKee tiež navrhol bazéne byl,zdaleka nie je u konce'bez ohľadu na výsledok. "Veľa vecí sa bude diať do 10. októbra. Anglicko bude sa na neho pozrel a hovorí, že ma jú pre zvýraznenie hore v Austrálii a vo Walese. Čas od času sme cítili sme mali Anglicku pod tlakom, ale kritické sankcií a kritické chyby nechať ich späť do hry. "

Čo sa týka výberu, Lancaster posúdi svoje možnosti cez víkend.Geoff Parling zišiel s ramenným žihadlom ale mal by byť k dispozícii pre výber, zatiaľ čo obaja bratia Vunipola postúpila svoje pohľadávky. "Niektorí chlapci naozaj dať svoju ruku," povedal Lancaster. "Máme osemdňová obrat, ale s kvalitou tímu Ideme proti budúceho týždňa budeme vedieť, že je to veľká výzva. Musíme byť u našich najlepších a výber bude veľká časť toho. "

bonusový bod, ale dal Anglicku malý manévrovací priestor, pretože Lancaster bol rýchly na stres. "To bola veľká pokus v rámci tohto fondu. Bonusové body sú úplne neoceniteľné, pretože podvedome, že vyvíja tlak na opozíciu ísť von a získať štyri pokusy na Fidži.Som si istý, že Fidži bude mať čo povedať o tom proti Austrálii a vo Walese. Bol to veľký Posledných päť minút za nami. "

Lancaster tiež nemal žiadne sťažnosti na rozhodnutie TMO, aby vylúčil Nikola Matawalu je príležitosť, po rozhodca mu to dané. Keby sa pokus o prevod vykonaný pokus rýchlejší skóre by stál ale vedenie England cítil pravá výzva bola nakoniec vykonaná. "Chceme vidieť presné rozhodnutie," povedal Lancaster.

Atmosféru bolo uvítať kempe Anglicka, ako to najlepšie, čo zažili. Chris Robshaw sa kapitán Anglicka, uviedol, že národná hymna bola "najhlasnejší, čo som kedy počul tu" a Lancaster bol rovnako ohromený. "Celá tá vec bola fenomenálna ako príležitosť.Twickenham bol hojdacie, keď sme prišli. Sme nemohli počuť veľa šatne…chlapci boli ako v klietke zvierat, pretože za normálnych okolností by boli vonku na ihrisku zahriatie. Myslím, že vybudoval nervy a trochu sme sa nejakú dobu usadiť. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése